fbpx

Masažer za lice – Roleri

Masažer za lice – Roleri

Roler ili valja  za masažu lica, vekovima se koristi na Dalekom Istoku, a u poslednje vreme je postao poznat i u našoj zemlji. Japanske studije dokazuju da njegova upotreba pojačava cirkulaciju krvi i stimuliše cirkulaciju limfe i samim time pozitivno utiče na umornu kožu.

Preporučujemo roler za lice jer...

Osvežava

Kamenje će uvek biti malo hladnije od sobne temperature i biće osvežavajuće kada dodirne vašu kožu. Hladan dodir ima osvežavajući uticaj na kožu, istovremeno je stimulišući kao tuš sa hladnom vodom. Ako želite da efekat bude još osvežavajući, stavite masažer u frižider (ali nikako u zamrzivač) na 1-2 sata.

 

Praktičan je i lak za korišćenje

Zahvaljujući nežnom zaobljenom obliku, udoban je i lako se koristi. Fino polirana površina minerala nežno klizi po površini kože.

 

Umiruje i čini da se osećate dobro

Blagotvoran efekat masaže lica se pokazuje kroz ponavljajuće, spore, pažljive pokrete koji smanjuju stres i umiruju, ukoliko se ugradi u svakodnevnu rutinu nege lica. Dodatno se pospešuje efekat ako ujutru na očišćeno lice nanesete dnevnu kremu i umasirate je pomoću roler masažera, a pre spavanja noćnu kremu.

 

Pospešuje limfnu cirkulaciju

Zahvaljujući masirajućim pokretima iznutra prema spolja, sićušne limfne i krvne žile lica ispunjavaju se životom. Redovna upotreba takođe može izgladiti sitne bore.

 

Idealan poklon

Roleri za masažu lica predstavljaju atraktivan i praktičan poklon za svakoga ko želi da svoju lepotu lica i dekolte održi na prirodan način. I posebno za one koji su ljubitelji minerala i kristala.

Podeli ovu objavu

Leave a Reply


Dodali ste ovaj proizvod u Korpu: