Ametrin

Pretvori ljubav prema kristalima u dodatni izvor prihoda

Postani Ametrin affiliate partner!

Influenser za baner - 1000x1000px

Pomozi da kristali nađu svoj put do novih vlasnika i zaradi

Zarađuj 10% partnerske provizije i kada spavaš

Ti preporučuješ – Mi nagrađujemo. Budi i ti član zajednice Ametrin affiliate partnera.

Ko je affiliate partner?

Promoter proizvoda ili usluga u zamenu za proviziju

Affiliate partner je osoba koja promoviše proizvode ili usluge drugih firmi u zamenu za proviziju od prodaje. Ova saradnja se odvija preko affiliate programa, gde partneri dobijaju specijalne linkove (affiliate linkove) koje dele na svojim web stranicama, blogovima i/ili profilima na društvenim mrežama.

Kada neko klikne na taj link i izvrši kupovinu ili se registruje za uslugu, affiliate partner zarađuje proviziju. Ovo je popularan način za monetizaciju online sadržaja i ostvarivanje dodatnog prihoda.

Koga tražimo za affiliate partnere?

Influenserka - 1000x1000px

Influensere

Imaš svoj blog ili websajt

Ako imaš svoj blog ili web stranicu o kristalima, nakitu, dekoracijama, duhovnosti, kristaloterapiji i drugim komplementarnim temama, Ametrin Affiliate program je odličan izbor da svoju ljubav prema kristalima pretvoriš u dodatni izvor prihoda.

Bloger - 1000x1000px

Blogere

Koristiš Instagram, YouTube, Pinterest, TikTok …

Ako imaš posećen YouTube kanal, profil na Instagram-u, Pinterest-u, TikTok-u, Facebook-u u oblasti kristala, nakita, dekoracija, uređenja entrijera, ličnog i duhovnog razvoja, i drugih oblasti koje imaju veze sa kristalima, ti si prava osoba za Ametrin affiliate program.

Ljubiteljka kristala - 1000x1000px

Ljubitelje kristala

Imaš privatne profile na društvenim mrežama

Čak i ako nisi aktivno gradio(la) svoju publiku, ali strastveno voliš kristale, slobodno se prijavi za Ametrin affiliate partnera. Iskreno prenešeno iskustvo ostavlja najdublji utisak na slušaoce, gledaoce. Samo ga iznesi javno i videćeš da uvek ima onih koji to cene.

Influenser istrazivac - 1000x1000px

Pretvori svoju strast u zanimljive priče i zarađuj od affiliate partnerske provizije

Ko su Ametrin kupci?

Kolekcionari - 1000x1000px
Kolekcionari kristala, minerala i fosila

Jednu grupu naših kupaca čine strastveni sakupljači jedinstvenih primeraka kristala, minerala i fosila.

Nezavisno od toga da li im je glavna motivacija fasciniranost tvorevinama prirode ili ljubav prema praistoriji planete Zemlje, svi poseduju lične kolekcije na koje su veoma ponosni.

Oni su veliki poznavaoci fizičkih i hemijskih svojstava kristala, čak i kada nisu profesionalni geolozi.

Kristalni nakit - 1000x1000px
Ljubitelji kristalnog nakita i dekoracija

Deo naših kupaca voli da nosi kristale, zato što su lepi, nose određenu simboliku i zrače pozitivnom energijom.

I kada ne znaju mnogo o svojstvima kristala, njihova neodoljiva privlačnost je dovoljna za duboku vezu sa njima.

Takođe, mnogi vole da koriste kristalne predmete kao elemente dekora u svojim životnim i radnim prostorima.

Duhovnost uz kristale - 1000x1000px
Putnici na stazi duhovnosti

Veruje se da kristali od postanka sveta pomažu čoveku da živi život u ravnoteži sa prirodom i sopstvenim bićem.

Naši kupci koji se kreću stazom duhovnosti ili su tek stupili na nju, rade sa kristalima kako bi ojačali vezu sa sopstvenim duhom i iskoristili pune lične potencijale.

Nauka i duhovnost idu ruku pod ruku i to ovi kupci dobro znaju.

Kreatori energetskih uredjaja - 1000x1000px
Stvaraoci energetskih proizvoda

Posebnu grupu naših kupaca čine oni koji su uronili u drevna znanja izgradnje energetskih uređaja poput orgonita, piramida, medaljona, kristalnog nakita i sličnih.

Neki, kristale koriste za izradu savremenih uređaja zasnovanih na specifičnim karakteristikama kristala.

Zajedničko im je što sve konstrukcije služe na dobrobit ljudi, životinja i celokupne prirode.

Šta dobijaš kao Ametrin affiliate partner?

Nakon prihvatanja tvoje prijave, dobijaš nalog kao Ametrin affiliate partner na Ametrin.rs websajtu. Sa tvojom lozinkom, uvek možeš da uđeš u svoj nalog, da pratiš koji od tvojih linkova su najuspešniji, koliko si do sada sakupio(la) provizije i još što šta.

Treba da znaš da uspeh traži ulaganje određenog truda. Tvoja publika možda neće biti odmah raspoložena za kupovinu Ametrin proizvoda. Zato je naš savet da se na početku uputiš u detalje uspeha affiliate partnera. Nakon prijave za program, dobićeš na svoj email besplatnu brošuru „Besplatan vodič: 6 pravila uspeha koje svaki affiliate partner treba da zna“.

Pored generatora tvojih affiliate linkova, unutar tvog naloga naći ćeš različite vrste i formate promotivnih banera, slika, videa i drugih materijala koje možeš da postaviš na svoj websajt ili blog. Pažljivo prati uputstva kako da koristiš naš promotivni materijal.

Svako ko naruči bilo koji proizvod sa našeg sajta Ametrin.rs putem TVOG affiliate linka, tebi donosi proviziju od 10% ili neke druge povoljnosti koje su specijalno naglašene u svakoj promotivnoj kampanji.

Od tebe zavisi koliko ćeš i koje proizvode promovisati, a samim tim i koliko ćeš zaraditi. Dobro dođe i doza sreće, ali ako affiliate partnerstvo shvatiš kao posao, onda značajno povećavaš šansu za lepe zarade.

Sve što zaradiš u toku jednog meseca, mi ti isplaćujemo najkasnije u roku od 15 dana od završetka prethodnog meseca.

Kako bi dodatno podstakli tvoju prodaju, mi s vremena na vreme dajemo specijalne promo kodove ili druge povoljnosti za određene proizvode ili grupe proizvoda.

Ovi kodovi su ekskluzivno dostupni samo Ametrin affiliate partnerima kao mogućnost dodatne stimulacije njihove publike. Na ovaj način svi dobijaju.

Tvojim stazama affiliate partnera verovatno je neko već prošao. Zato se nemoj ustručavati da pitaš sve što te zanima u našoj zatvorenoj Viber grupi Ametrin affiliate grupa čiji član postaješ po automatizmu.

Takođe, podeli svoja iskustva, kako bi iz njih i ostali izvukli pouke. Moderator grupe iz Ametrin tima uvek je prisutan (tokom našeg radnog vremena) i raspoložen da pomogne, jer vaš uspeh je i naš uspeh.

Najčešća pitanja

Klini na bilo koje dugme “Prijavi se” na ovoj stranici, popuni formular koji ti se otvori i pošalji ga. Na email koji upišeš u formular, dobićeš povratnu email poruku najkasnije u roku od 2 radna dana da li si prihvaćen(a) kao naš affiliate partner. U poruci ćeš dobiti i uputstva za dalje korake.

Nakon prihvatanja tvoje prijave, dobijaš nalog kao Ametrin affiliate partner na Ametrin.rs websajtu. Sa tvojom lozinkom, uvek možeš da uđeš u svoj nalog, da pratiš koji od tvojih linkova su najuspešniji, koliko si do sada sakupio(la) provizije i još što šta.

U svom affiliate partnerskom nalogu, u sekciji “Profile” možeš da odrediš neko svoje kodno ime koje će postati deo svakog tvog affiliate linka. Pored toga, za svaki proizvod ili grupu proizvoda koju želiš da promovišeš, možeš da odrediš neko ime (ime kampanje) i tako generišeš URL link – affiliate link koji ćeš deliti. Tako ćeš moći detaljno da pratiš analitiku tvojih linkova.

Kada si ulogovan u svoj affiliate partnerski nalog, u sekcijiCampaigns” uvek možeš da pogledaš koje promotivne kampanje su aktuelne. Za svaku ćeš naći pripadajuće promotivne sadržaje koje možeš da koristiš u promociji naših proizvoda/usluga.

U tvom nalogu, u sekciji “Campaigns” obavezno detaljno prouči odeljke pod naslovima “Korak 1: Upustva za affiliate partnere” i “Korak 2: Obavezno prouči – Brend, logo i uputstva za upotrebu“, kao i sva uputstva za upotrebu promotivnih sadržaja koja pripadaju pojedinačnim kampanjama. Naš promotivni sadržaj možeš da koristiš, ali možeš i da osmisliš svoj, autentičan koji će biti prilagođen ukusu tvoje publike, a i stilu brenda Ametrin.

Naravno. Kad postaneš naš affiliate partner, automatski te ubacujemo u Viber grupu Ametrin Affiliate Grupa. U ovoj grupi možeš da pitaš šta god te zanima, a naš moderator odgovara.

Ukoliko imaš dodatna pitanja pre nego što se prijaviš za naš Affiliate partnerski program, piši nam.

Da li ti se dopao ovaj članak? Pošalji ga prijateljima i podeli ga na društvenim mrežama.

Facebook
Twitter
Pinterest
Telegram
Email
Print
Korpa zatvori